Image of Sergei Priselkov

Sergei Priselkov

Sorry, couldn't find any biography for Sergei Priselkov. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 1, 1947 In Krasnodarskiy kray, USSR
Movie/TV Credits:
10
First Appeared:
In the movie Обвиняются в убийстве 1969-08-20
Latest Project:
Movie Superagente 86 de película 2008-06-19
Known For
Poster of Курьер на восток
Poster of Без срока давности
Poster of Цыган
Poster of Журавль в небе
Filmography
Movie Superagente 86 de película Russian Farmer 2008-06-19
Movie Курьер на восток Petrovich 1991-09-07
Movie Без срока давности 1986-04-30
Movie Водитель автобуса пассажир с магнитофоном 1983-01-02
Movie Цыган Pilipchuk 1979-12-01
Movie Журавль в небе 1977-06-24
Movie Совесть 1974-08-26
Movie Ижорский батальон 1972-11-04
Series Следствие ведут ЗнаТоКи Константин Шутиков, бухгалтер 1971-02-14
Movie Обвиняются в убийстве Nefyodov 1969-08-20