Image of Radhika Apte

Radhika Apte

Sorry, couldn't find any biography for Radhika Apte. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 7, 1985 In Pune, Maharashtra, India
Movie/TV Credits:
38
First Appeared:
In the movie वाह! लाइफ हो तोह ऐसी! 2005-12-23
Latest Project:
Movie रात अकेली है 2020-07-31
Known For
Filmography
Movie रात अकेली है Radha 2020-07-31
Movie சித்திரம் பேசுதடி 2 2019-02-15
Movie Buscando la libertad Samira 2019-03-01
Movie Lust Stories Kalindi 2018-06-15
Movie Padman Gayatri 2018-02-09
Series Juegos sagrados Anjali Mathur 2018-07-06
Movie The Ashram Gayatri 2018-03-02
Series Gul Nida Rahim 2018-08-24
Movie Baazaar Priya Rai 2018-10-26
Movie अंधाधुन Sophie 2018-10-05
Movie Madly Archana (segment "Clean Shaven") 2016-04-14
Movie फोबिया Mehak 2016-05-27
Movie Kriti Dr Kalpana 2016-06-22
Movie Kabali Kumudhavalli 2016-07-22
Movie Hunterrr Tripti Gokhale 2015-03-20
Movie ഹരം Isha 2015-02-20
Movie बदलापुर Koko 2015-02-20
Movie Ahalya Ahalya 2015-07-21
Movie Manjhi: The Mountain Man Phaguniya 2015-08-21
Movie La estación de las mujeres Lajjo 2015-11-14
Movie X: Past Is Present Rija 2015-11-20
Movie Kaun Kitney Paani Mein Paro 2015-08-28
Movie లెజెండ్ Radhika 2014-03-28
Movie Vetri Selvan Sujatha 2014-06-20
Movie लय भारी Kavita 2014-07-11
Movie That Day After Everyday 2013-10-29
Movie Rupkatha Noy 2013-09-06
Movie All in All Azhagu Raja Meenakshi 2013-11-02
Movie தோனி Nalini 2012-02-10
Movie The Bright Day Rukmini 2012-11-21
Movie शोर इन द सिटी Sapna 2011-04-28
Movie I Am 2011-04-29
Movie The Waiting Room 2010-01-14
Movie रक्त चरित्र २ Nandini 2010-12-03
Movie रखता चरित्र Nandini 2010-10-21
Movie Antaheen Brinda 2009-01-01
Movie Samaantar 2009-09-04
Movie वाह! लाइफ हो तोह ऐसी! Anjali 2005-12-23