Image of Margareta Pogonat

Margareta Pogonat

Sorry, couldn't find any biography for Margareta Pogonat. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 6, 1933 In Iasi, Romania
Movie/TV Credits:
21
First Appeared:
In the movie Pasărea furtunii 1957-06-27
Latest Project:
Movie Margo 2006-09-01
Known For
Poster of Binecuvântată fii, închisoare
Poster of Visul unei nopți de iarnă
Poster of Actorul și sălbaticii
Poster of Meandre
Filmography
Movie Margo 2006-09-01
Movie Binecuvântată fii, închisoare 2002-11-08
Movie Crucea de piatră 1994-03-18
Movie Convoiul Mrs. Olteanu 1981-08-21
Movie Visul unei nopți de iarnă Natalia Panait 1980-01-01
Movie Clipa Genica 1979-01-01
Movie E atît de aproape fericirea Mimi Raiu 1977-01-01
Movie Gloria nu cîntă Mother 1977-05-16
Movie Actorul și sălbaticii Elvira Caratase 1975-01-20
Movie Orașul văzut de sus Maria Sorescu 1975-11-10
Movie Trei scrisori secrete Veronica 1974-04-15
Series Pistruiatul Mama 1973-12-23
Movie Dragostea începe vineri Marieta 1972-01-01
Movie La papisa Juana Village Woman 1972-08-16
Movie Apoi s-a născut „Legenda” Neta Crișu 1969-02-24
Movie Tinerețe fără bătrânețe 1969-08-04
Movie Tinerețe fără bătrânețe 1968-06-06
Movie Meandre Anda 1966-01-01
Movie Amintiri din copilărie The Gypsy Woman 1964-05-14
Movie Pasărea furtunii Uliana 1957-06-27
Movie Două lozuri Tica 1957-12-05