Image of Dorin Dron

Dorin Dron

Sorry, couldn't find any biography for Dorin Dron. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 27, 1920 In Cernești, România
Movie/TV Credits:
20
First Appeared:
In the movie Erupția 1957-04-01
Latest Project:
Movie Căutătorii de aur 1986-05-25
Known For
Poster of Căutătorii de aur
Poster of Pisica de mare
Poster of Celebrul 702
Poster of Băieții noștri
Filmography
Movie Căutătorii de aur Doygt 1986-05-25
Movie Accident Tatal Mariei 1977-01-24
Movie Gloria nu cîntă 1977-05-16
Movie Trei zile și trei nopți 1976-01-01
Movie Povestea dragostei Strajer 1976-06-28
Movie Cercul magic Iosif Adam 1975-12-15
Movie Puterea și adevărul 1972-02-15
Movie Cu mâinile curate Puiu Scorțea 1972-10-29
Movie Brigada Diverse intră în acțiune 1970-06-06
Movie Ultima noapte a copilăriei Boxing Coach 1969-01-01
Movie Silent Friends 1969-12-02
Movie Gioconda fara surîs 1968-05-03
Movie Pisica de mare Pescăruşul 1964-01-06
Movie Anotimpuri 1963-01-01
Movie Codin Ștefan 1963-06-02
Movie Post restant 1962-04-17
Movie Celebrul 702 Antonio 1962-10-22
Movie Soldați fără uniformă Man with Harmonica 1961-01-01
Movie Băieții noștri 1960-04-06
Movie Erupția Gore 1957-04-01