Image of Ștefan Tapalagă

Ștefan Tapalagă

Sorry, couldn't find any biography for Ștefan Tapalagă. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 4, 1933 In Dorohoi, Botoșani, România
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the movie Nu vreau să mă însor 1961-02-01
Latest Project:
Movie Atac în bibliotecă 1993-02-28
Known For
Poster of Am o idee
Poster of Roșcovanul
Poster of Nu vreau să mă însor
Filmography
Movie Atac în bibliotecă 1993-02-28
Movie Clipa de răgaz Dumitru 1986-04-14
Movie Grăbește-te încet 1981-01-01
Movie Am o idee 1981-01-01
Movie Detașamentul "Concordia" 1981-04-27
Movie Aurel Vlaicu Traian Vuia 1977-06-13
Movie Roșcovanul Chiriac 1976-12-20
Movie Elixirul tinereţii Dragomir Pânzaru 1975-01-01
Movie Cercul magic Nodea 1975-12-15
Movie Mușchetarul român Tedeski 1975-10-13
Movie Muntele ascuns Cernăianu 1974-01-01
Movie Haiducii lui Șaptecai 1971-03-27
Movie Vin cicliștii Virgil 1968-09-02
Movie Castelanii Priest 1967-09-11
Movie Casa neterminată 1964-01-01
Movie Nu vreau să mă însor Marius Popescu 1961-02-01