Image of Nikolay Volkov

Nikolay Volkov

Sorry, couldn't find any biography for Nikolay Volkov. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 6, 1926 In Кишинев, Молдавия, СССР (Молдова)
Movie/TV Credits:
25
First Appeared:
In the movie Podnyataya Tselina 1959-06-06
Latest Project:
Movie Гу-Га 1989-08-23
Known For
Poster of Обида
Poster of Печники
Poster of Полынь - трава горькая
Poster of Bizim Küçə
Filmography
Movie Гу-Га 1989-08-23
Movie Воскресенье, половина седьмого Otets Rity 1988-12-06
Movie Обида 1987-09-01
Movie Михайло Ломоносов рыбак 1986-11-11
Movie Россия молодая 1984-01-03
Movie Каждый десятый 1984-11-05
Movie Приступить к ликвидации policeman 1983-03-12
Movie Gəmi Saatının Sirri Engineer 1983-09-22
Movie Полынь - трава горькая 1982-06-17
Movie Печники 1982-09-11
Movie Эскадрон гусар летучих 1980-06-06
Movie Емельян Пугачёв 1979-03-19
Movie Поздняя ягода Innokentiy 1979-07-30
Movie Территория 1978-01-01
Movie Podranki 1977-06-20
Movie Блокада: Операция "Искра" Sovetskiy soldat 1977-12-02
Movie Блокада: Ленинградский метроном Sovetskiy soldat 1977-12-01
Movie Dersu Uzala (El cazador) Mogilshchik 1975-08-02
Movie Lucharon por su patria pvt. Nikiforov 1975-11-01
Movie Блокада: Лужский рубеж 1974-12-01
Movie Ulduzlar sönmür Tompson 1971-03-20
Movie Первая девушка Matvei 1969-03-10
Movie Bizim Küçə Lars 1961-12-17
Movie Чужая беда 1960-12-26
Movie Podnyataya Tselina 1959-06-06