Image of Nikolay Lavrov

Nikolay Lavrov

Sorry, couldn't find any biography for Nikolay Lavrov. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 8, 1944 In Leningrad, USSR
Movie/TV Credits:
14
First Appeared:
In the movie Иван да Марья 1974-06-01
Latest Project:
Series Убойная сила 2000-03-13
Known For
Poster of Упырь
Poster of Каждый десятый
Poster of Девушка и Гранд
Poster of Иван да Марья
Filmography
Series Убойная сила Аркадий Викторович Боголепов депутат 2000-03-13
Movie Упырь Vampire Hunter 1997-11-17
Movie Счастливые дни 1991-06-22
Movie Fathers Nikolay Stepanovich 1989-04-12
Movie Левша 1987-03-16
Movie Милый, дорогой, любимый, единственный... Vsevolod 1985-02-18
Movie Soviet: la respuesta Griffith 1985-06-06
Movie Каждый десятый 1984-11-05
Movie Девушка и Гранд 1982-07-05
Movie Никудышная 1982-08-03
Movie Трижды о любви 1981-09-11
Movie Старшина 1980-07-07
Movie Иван да Марья Соловей-разбойник 1974-06-01
Movie Соленый пес 1974-12-23