Image of Sergei Podgornyj

Sergei Podgornyj

Sorry, couldn't find any biography for Sergei Podgornyj. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 1, 1954
Movie/TV Credits:
11
First Appeared:
In the movie В бой идут одни старики 1973-06-06
Latest Project:
Movie Выкуп 1994-11-16
Known For
Poster of Выкуп
Poster of Личное оружие
Poster of Солом'яні дзвони
Poster of Карусель
Filmography
Movie Выкуп 1994-11-16
Movie Личное оружие Seryozha 1992-05-02
Movie Подарунок на іменини 1991-01-01
Movie Меня зовут Арлекино 1988-03-02
Movie Солом'яні дзвони Yashka (adult) 1987-10-02
Movie Карусель 1983-08-06
Movie Инспектор Лосев 1982-06-06
Movie «Мерседес» уходит от погони episode 1980-03-01
Movie Трясина Semyonov 1978-10-29
Series Рожденная революцией Гриша 1974-11-10
Movie В бой идут одни старики junior lieutenant Viktor Shchedronov (aka “Smuglyanka”) 1973-06-06