Image of Nikolay Kuzmin

Nikolay Kuzmin

Sorry, couldn't find any biography for Nikolay Kuzmin. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 25, 1917 In Russian Empire
Movie/TV Credits:
23
First Appeared:
In the movie На границе 1938-12-02
Latest Project:
Movie Каждый десятый 1984-11-05
Known For
Poster of Нескладуха
Poster of Бронзовая птица
Poster of На пути в Берлин
Poster of Музыканты одного полка
Filmography
Movie Park 1984-01-30
Movie Каждый десятый 1984-11-05
Series Las aventuras de Sherlock Holmes y el Dr. Watson Лал Човдар 1980-03-22
Movie Нескладуха 1979-06-01
Movie Задача с тремя неизвестными San Sanych - nachalnik taksoparka 1979-12-13
Movie Дожить до рассвета 1977-02-28
Movie Степанова памятка miner 1976-11-11
Movie Только вдвоем Semyon Fyodorovich 1976-01-01
Movie Бронзовая птица Boatman 1974-01-01
Movie Блокада: Лужский рубеж Zhogin 1974-12-01
Movie Кто, если не ты... 1974-06-14
Movie Идущие за горизонт 1972-06-01
Movie На пути в Берлин 1969-07-14
Movie Сердце Бонивура Ivan Lozovoy 1969-10-21
Movie Зимнее утро печник Трофимов 1967-01-09
Movie Перекличка 1966-04-04
Movie Ноль три 1965-01-27
Movie Музыканты одного полка 1965-09-13
Movie Третья молодость Teamster 1965-11-16
Movie Знакомьтесь, Балуев! 1963-07-07
Movie Дом напротив брат Мамочкина 1959-09-22
Movie Улица полна неожиданностей payee at the checkout (uncredited) 1958-01-21
Movie На границе 1938-12-02