Image of Aleksandr Susnin

Aleksandr Susnin

Sorry, couldn't find any biography for Aleksandr Susnin. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 13, 1929 In Leningrad, RSFSR, USSR [now St. Petersburg, Russia]
Movie/TV Credits:
33
First Appeared:
In the movie Застава в горах 1953-11-07
Latest Project:
Movie Хмель. Фильм второй: Исход 1991-01-02
Known For
Poster of Нескладуха
Poster of Дерзость
Poster of Музыканты одного полка
Poster of Наш корреспондент
Filmography
Movie Хмель. Фильм первый: Крепость Ксенофонт, апостол общины 1991-01-01
Movie Хмель. Фильм второй: Исход Ксенофонт, апостол общины 1991-01-02
Movie Perros Иннокентий Фомич Фурсов 1989-01-01
Movie Вы чье, старичье? 1988-11-01
Series Жизнь Клима Самгина Suslov 1988-03-28
Movie Левша 1987-03-16
Movie Прорыв 1986-09-10
Movie Джек Восьмёркин - “американец” Ded Butylkin 1986-12-20
Movie Каждый десятый 1984-11-05
Movie Два долгих гудка в тумане Ivan Chizh 1981-07-20
Movie Нескладуха 1979-06-01
Movie Объяснение в любви farm chairman 1978-08-15
Movie Житейское дело 1977-08-01
Movie Единственная... Lyokha 1976-03-01
Movie Рассказ о простой вещи белогвардейский поручик 1975-06-24
Movie День приёма по личным вопросам 1975-06-30
Movie Bakıda küləklər əsir 1974-01-30
Movie Земля Санникова 1973-10-01
Movie Дерзость 1971-12-21
Movie Продавец воздуха 1967-06-07
Movie Перекличка 1966-04-04
Movie Музыканты одного полка 1965-09-13
Movie Поезд милосердия 1965-02-22
Movie Самые первые aircraft technician 1962-04-09
Movie Полосатый рейс Sidorenko 1961-06-06
Movie Жестокость 1959-08-06
Movie Наш корреспондент blinded red army soldier 1959-02-02
Movie Полюшко-поле 1957-03-15
Movie Море зовет 1956-04-30
Movie Кортик Styopa 1954-11-26
Movie Attestat Zrelosti Vanya 1954-06-21
Movie Застава в горах 1953-11-07
Movie Таинственная находка Anton 1953-12-22