Image of Oleg Fomin

Oleg Fomin

Sorry, couldn't find any biography for Oleg Fomin. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 21, 1962 In Morshansk, USSR, [now Russia]
Movie/TV Credits:
21
First Appeared:
In the series Россия молодая 1981-12-01
Latest Project:
Movie Болевой порог 2019-10-10
Known For
Poster of Кролик
Poster of Господа офицеры: Спасти императора
Poster of Ужас, который всегда с тобой
Poster of Меня зовут Арлекино
Filmography
Movie Болевой порог Vladimir 2019-10-10
Series Штрафник Пеникер 2017-02-27
Movie Кролик 2014-12-25
Movie Moskva, Ya Lyublyu Tebya! 2010-06-06
Movie Господа офицеры: Спасти императора 2008-04-17
Movie El Almirante 2008-06-06
Movie Ужас, который всегда с тобой 2007-07-04
Movie Vesegonskaya Volchitsa 2004-08-26
Series Next Дюбель 2001-11-12
Movie Спасатели. Затмение Шурави 2000-01-01
Movie Убить лицедея 1998-06-06
Movie Kontrakt so Smertyu Shnyr 1998-06-06
Movie Странное время 1997-06-22
Movie Игра всерьез 1992-01-09
Movie Фанат 2 Егор 1990-01-01
Movie Стервятники на дорогах Sasha 1990-01-01
Movie Дрянь Валентин Мукасей 1990-12-25
Movie Месть Leshka, friend of Sungu 1989-01-01
Movie Стеклянный лабиринт Sasha Lukashov 1989-08-22
Movie Меня зовут Арлекино Arlekino 1988-03-02
Series Россия молодая episode (нет в титрах) 1981-12-01