Image of Lev Borisov

Lev Borisov

Sorry, couldn't find any biography for Lev Borisov. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 8, 1933 In Ples, Ivanovo Region, USSR
Movie/TV Credits:
40
First Appeared:
In the movie Attestat Zrelosti 1954-06-21
Latest Project:
Series Синдром дракона 2012-10-14
Known For
Poster of Коля - перекати поле
Poster of Голова классика
Poster of Облако-рай
Poster of В последнюю очередь
Filmography
Series Синдром дракона Виктор Зарубин 2012-10-14
Movie Голова классика 2005-06-06
Movie Коля - перекати поле Filipp Makarych 2005-10-13
Movie Па: Современная городская сказка 2004-06-06
Movie Vesegonskaya Volchitsa 2004-08-26
Movie Manantial de serpientes 1997-01-01
Movie Барханов и его телохранитель 1996-03-22
Movie Ширли-мырли Mafiosi 1995-06-06
Movie Арифметика убийства 1991-03-24
Movie Аферисты председатель колхоза Федюшкин 1990-01-01
Movie Облако-рай 1990-12-04
Movie Аферисты 1990-01-01
Movie Похищение чародея 1989-01-01
Movie Бродячий автобус 1989-01-01
Series За всё заплачено Геннадий Михайлович Малыгин (инженер) 1989-01-23
Movie Брызги шампанского Yegorych 1989-02-23
Movie Смиренное кладбище Kutya 1989-12-01
Movie Vkhod v Labirint Chebakov's father 1989-06-06
Movie Вы чье, старичье? 1988-11-01
Movie Мой боевой расчет 1987-06-06
Movie Визит к минотавру Обольников 1987-11-09
Movie Садовник дядя Коля Стеклов (свояк дяди Лёши) 1987-10-05
Movie Каждый десятый 1984-11-05
Movie Похождения графа Невзорова Невзоров 1983-05-06
Movie Khozyayka Detskogo Doma Ivan Philippovich 1983-06-06
Movie Детский мир Иван Иванович зам.директора универмага "Детский мир" 1982-03-21
Movie Белый ворон 1981-08-21
Movie Цыганское счастье 1981-11-09
Movie В последнюю очередь 1981-12-20
Movie Особо важное задание 1980-06-01
Movie Вас ожидает гражданка Никанорова "social power" 1979-01-15
Movie I Snova Aniskin 1978-06-14
Movie Приезжая Yakov Vasilyevich Silin 1977-12-04
Movie Приезжая 1977-12-25
Movie Время летних отпусков 1960-01-01
Movie El destino de un hombre platoon commander 1959-08-01
Movie La balada del soldado Soldier 1959-12-01
Movie Высота Boris Berestov 1957-04-27
Movie Разные судьбы student at a meeting (uncredited) 1956-09-21
Movie Attestat Zrelosti 1954-06-21