Image of Vladimir Eryomin

Vladimir Eryomin

Sorry, couldn't find any biography for Vladimir Eryomin. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 6, 1950 In Muromtsevo, Muromtsevskiy rayon, Omskaya oblast, RSFSR, USSR, [now Russia]
Movie/TV Credits:
13
First Appeared:
In the movie Моя любовь на третьем курсе 1976-01-01
Latest Project:
Movie Один день Ивана Денисовича 2020-11-30
Known For
Poster of Niotkuda s lyubovyu, ili Vesyolye pokhorony
Poster of Пистолет с глушителем
Poster of Криминальный квартет
Poster of Каждый десятый
Filmography
Movie Один день Ивана Денисовича Caesar Markovich 2020-11-30
Movie Niotkuda s lyubovyu, ili Vesyolye pokhorony Libin 2006-12-14
Movie Бульварный переплет 2003-08-01
Movie 24 часа Vernik 2000-11-03
Series Каменская генерал Супрун 1999-12-14
Movie Принцесса на бобах 1997-12-01
Movie Пистолет с глушителем 1993-01-01
Movie Piękna nieznajoma 1993-10-13
Movie Рэкет 1992-01-01
Movie Хмель. Фильм второй: Исход 1991-01-02
Movie Криминальный квартет Journalist 1989-01-01
Movie Каждый десятый 1984-11-05
Movie Моя любовь на третьем курсе 1976-01-01