Image of Andrei Rostotsky

Andrei Rostotsky

Sorry, couldn't find any biography for Andrei Rostotsky. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 25, 1957 In Москва, РСФСР, СССР
Movie/TV Credits:
26
First Appeared:
In the movie Lucharon por su patria 1975-11-01
Latest Project:
Movie Спасатели: Критическая масса 2000-01-01
Known For
Poster of Спасатели: Критическая масса
Poster of Спасатели. Затмение
Poster of Петля
Poster of Запасной аэродром
Filmography
Movie Спасатели. Затмение Марков 2000-01-01
Movie Спасатели: Критическая масса 2000-01-01
Movie Черный океан 1997-06-06
Movie Сны Nikolay II 1993-09-11
Movie Muzhskaya kompaniya Colonel 1992-01-01
Movie Очарованный странник князь 1990-01-31
Movie Мать 1990-12-01
Movie Бармен из «Золотого якоря» 1986-08-25
Movie Перехват Aleksey Baiev 1986-06-06
Movie Прорыв 1986-09-10
Movie Господин гимназист 1985-01-10
Movie Внимание! Всем постам... Viktor Koltsov 1985-08-26
Movie Makar-Sledopyt Myachik 1984-01-01
Movie Первая конная 1984-11-05
Movie Петля Pavel Postnikov 1984-03-11
Movie Непобедимый Andrei Khromov 1983-01-01
Movie Свадебный подарок 1983-01-03
Movie Подснежники и эдельвейсы 1982-03-20
Movie Правда лейтенанта Климова 1982-05-10
Movie Эскадрон гусар летучих Denis Davydov 1980-06-06
Movie Конец императора тайги Arkady Petrovich Golikov 1978-06-06
Movie Запасной аэродром 1978-01-30
Movie Это мы не проходили Mitya 1976-01-05
Movie Дни Турбиных Nikolai Turbin 1976-06-06
Movie На край света... Владимир Пальчиков 1976-04-06
Movie Lucharon por su patria corporal Kochetygov 1975-11-01