Image of Evgeniy Leonov-Gladyshev

Evgeniy Leonov-Gladyshev

Sorry, couldn't find any biography for Evgeniy Leonov-Gladyshev. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
20
First Appeared:
In the movie Фронт без флангов 1974-12-20
Latest Project:
Movie Экспириенс 2015-11-05
Known For
Poster of Просто повезло
Poster of 22 июня, ровно в 4 часа...
Poster of Забудьте слово «смерть»
Poster of Алые Погоны
Filmography
Movie Экспириенс 2015-11-05
Movie Просто повезло 2007-06-06
Movie Клиника The Boatswain 2006-06-06
Movie 22 июня, ровно в 4 часа... 1992-06-01
Movie Алмазы шаха 1992-06-01
Movie Ключ 1992-07-01
Movie Брюнетка за 30 копеек Referent 1991-01-01
Movie Фуфель 1990-01-01
Movie Nagradit (Posmertno) 1986-06-06
Movie Первая конная 1984-11-05
Movie Инспектор Лосев 1982-06-06
Movie Падение Кондора 1982-05-14
Movie Приключения Васи Куролесова "Loaf" [Baton] (voice) 1981-06-06
Movie Фронт в тылу врага 1981-12-20
Movie Взрослый сын 1979-01-01
Movie Алые Погоны 1979-06-06
Movie Siberiada Alesha Ustyuzhanin 1979-11-28
Movie Забудьте слово «смерть» 1979-11-01
Movie Место встречи изменить нельзя Vasya Vekshin 1979-11-11
Movie Фронт без флангов Simon Bondarenko 1974-12-20